Fxpansion.com - Search

Forum

FXpansion Forum

Search found 4 matches

Go to advanced search

by elliottlemberger
Sun Jan 05, 2014 1:03 am
Forum: BFD
Topic: No Sound
Replies: 4
Views: 5360

OK nm, somehow I got it working. I'm not even sure how as I was just trying every possible setup until I got the plugin working. It may have been something to do with inserting the plugin on an audio track vs an aux input track, but I'm not sure.

Thanks anyway!
by elliottlemberger
Sun Jan 05, 2014 12:24 am
Forum: BFD
Topic: No Sound
Replies: 4
Views: 5360

Any ideas at all?

Still can't get the plugin to work. Anything stupidly obvious I might be missing in the setup process?

Thanks!
by elliottlemberger
Mon Dec 23, 2013 5:36 pm
Forum: BFD
Topic: No Sound
Replies: 4
Views: 5360

Thanks Steve, I tried launching the standalone version of BFD, it seems to work fine, but when launched as a plugin in Pro Tools I still don't get any sound out of it, and it doesn't visually register any levels. I was having problems with my harddrive so I reinstalled my entire system and Pro Tools...
by elliottlemberger
Mon Dec 16, 2013 4:12 pm
Forum: BFD
Topic: No Sound
Replies: 4
Views: 5360

No Sound

I can't find anything on super basic setup of BFD in Pro Tools 7. I've had BFD running fine for years but had to reinstall, and now I can't get any sound or any levels registering in the plugin. Wondering what I'm doing wrong as I'm no expert in home audio production... I've added BFD to an Aux trac...

Go to advanced search