Pluggo based VST's - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Pluggo based VST's

Support for the VST To RTAS Adapter

Moderators: Drew_fx, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

raybeentjes
Posts: 1
Joined: Tue Feb 16, 2010 1:31 am

Pluggo based VST's

Postby raybeentjes » Wed Feb 17, 2010 9:20 pm

Has anyone had luck in getting their Cycling '74 VST plugs going with the VST to RTAS wrapper? I get an error message.

Cheers

Ray

Drewidz
Posts: 2
Joined: Tue Jan 30, 2007 3:22 pm

Postby Drewidz » Tue May 04, 2010 9:32 pm

Yes I had no problem wrapping the Cycling '74 plugins... all of them. Not sure why you're getting the error but I had no problems with them. It's been a while but I think I manually wrapped them. Just wanted to let you know it is indeed possible.

DJGuesswork
Posts: 3
Joined: Sun Sep 12, 2010 5:59 pm

Postby DJGuesswork » Sun Sep 12, 2010 9:12 pm

yeah i got the demo versions of the pluggo plugins and they make my wrapper crash every time and i dont even care about them all i want to do is use Battery 3 in protools but i guess that wont unwrap either. whyyyyy such a waste of money

Drewidz
Posts: 2
Joined: Tue Jan 30, 2007 3:22 pm

update

Postby Drewidz » Sun Sep 12, 2010 11:16 pm

My old system was a G5 running Pro Tools 7.4, Pluggo worked great. I recently switched to an Intel mac running PT 8+ and Pluggo plugins DO NOT work.


Return to “VST To RTAS Adapter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest