support for VST to RTAS Adapter application in case current computer crashed - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

support for VST to RTAS Adapter application in case current computer crashed

Support for the VST To RTAS Adapter

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

azzurra
Posts: 6
Joined: Tue Dec 29, 2009 8:30 am

support for VST to RTAS Adapter application in case current computer crashed

Postby azzurra » Fri Apr 23, 2010 6:12 am

Hi, All!

I'm a bit (an understatement) on the paranoid side and know that my Mac just may bog down one of these days. Therefore, I'm curious as to how to go about support for my current VST to RTAS Adapter application to be licensed onto a different computer (i know the Mac specs would most probably have changed by then, but i still would be on a Mac) in case my current Mac dies on me? :shock: Basically, what's the first thing I should do?

I'm asking this WAY AHEAD so as to avoid hassles during my workflow. Hope you understand.

Thank you so, so much!

Gino :D

Angus_FX
Herder of Cats
Posts: 4173
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:00 pm
Location: FX HQ, London
Contact:

Postby Angus_FX » Sun Apr 25, 2010 9:05 am

Hi,

VST-RTAS Adapter uses only a serial number for copy protection, there's no license manager or authorizations. So as long as you keep your serial number, you'll be fine to authorize it on another comp.
-- Angus F. Hewlett - CEO - FXpansion --
Twitter | YouTube
Synth Squad | BFD Eco

azzurra
Posts: 6
Joined: Tue Dec 29, 2009 8:30 am

Postby azzurra » Mon Apr 26, 2010 1:50 am

thank you very, very much for your reply, Angus! i appreciate it. :D

regards!


Return to “VST To RTAS Adapter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests