Page 1 of 1

will the updated adapter wrap RTAS to AAX?

Posted: Tue Apr 10, 2012 11:27 am
by mlemos
hi,

will the updated adapter wrap RTAS to AAX?

thanks,
marco

Posted: Mon Apr 16, 2012 12:36 am
by mlemos
ok...i guess if you told me you'd have to kill me.

VST to AAX Wrapper?

Posted: Sat Aug 03, 2013 10:57 pm
by robertjerome
How about VST to AAX??? That would sell ;)

Posted: Mon Sep 30, 2013 11:46 am
by Electronic
I'd second that, VST to AAX is what I would like it to be. Any news?