No audio PT10.2 on Mountain Lion. - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

No audio PT10.2 on Mountain Lion.

Support for the VST To RTAS Adapter

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

topperf
Posts: 4
Joined: Thu Mar 15, 2007 7:45 pm

No audio PT10.2 on Mountain Lion.

Postby topperf » Sat Jul 28, 2012 10:47 pm

- Yes, I know I'm looking trouble and that ML isn't supported, but I get audio fallouts on 10.6.8 (also Pro Tools 10.2) and wanted to see if upgrading might work better.
- The wrapper seem to wrap just fine, but when opening a plug on a channel - the sound disappears..
Anyone have an idea what might go wrong, or know a workaround?

- Finally I'd like to join the choir of 'Please update VST to RTAS'

Kind regards.
Thomas.

drumstix
Posts: 4
Joined: Fri Feb 17, 2012 11:58 pm

Postby drumstix » Sun Aug 19, 2012 12:08 pm

I had exactly the same problem on Lion. Wrapper wrapped fine but no sound. Our cries seem to be falling on deaf ears it seems...

Drew_fx
Posts: 3828
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Postby Drew_fx » Mon Aug 20, 2012 10:28 am

Which plugins are you experiencing this with?

topperf
Posts: 4
Joined: Thu Mar 15, 2007 7:45 pm

Postby topperf » Tue Aug 28, 2012 1:40 pm

- Powercore - worked in 10.2 on Snow Leopard. (quite a few peaks, but works..)
Thomas from tc mentioned somewhere that you are working on a solution - can you confirm that?

Kind regards.
Thomas.

billcarroll
Posts: 29
Joined: Fri Dec 16, 2011 5:11 pm

Postby billcarroll » Sun Jan 06, 2013 9:08 pm

Now that Mountain Lion is supported, is there any update on this?

myfxusr
Posts: 1
Joined: Tue Jul 22, 2008 4:33 am

Postby myfxusr » Wed Dec 04, 2013 5:15 am

Disgusting behaviour with regards to this plug in. (':roll:')


Return to “VST To RTAS Adapter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron