Page 1 of 1

Using MusicLab RealGuitar 3.0 in Pro Tools 10.3.2 / Mac10.7.5

Posted: Tue Mar 12, 2013 12:07 pm
by hilltop282828@yahoo.com
I have Realguitar 3.0 appearing as a software plugin in my instrument track finally, but cannot get it to play / sound?

Same here

Posted: Mon Mar 17, 2014 9:07 am
by paulrgmusic
I have exactly the same issue. Also every time I open the config utility for the wrapper, I am asked for my serial number again.

Posted: Tue Apr 01, 2014 9:55 am
by ericpickel59@gmail.com
Same problem Pro tools 10 crashes when I open my musiclab RealGuitar 3.0 plugin. The wrapper shows that it's wrapped, but still, no go. Error says Pro tools must close. Let me know if anyone solves that, Thanks. I think even musiclab is stumped.