Strobe 2 - DAW compatability - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Strobe 2 - DAW compatability

Support for the FXpansion online shop, useraccounts, registering products and all other aspects of the FXpansion website

Moderators: Drew_BFDTeam, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Moderators

froneH
Posts: 2
Joined: Tue Mar 07, 2017 5:34 am

Strobe 2 - DAW compatability

Postby froneH » Tue Mar 07, 2017 5:40 am

Can Strobe 2 be used with Mixcraft 7?

froneH
Posts: 2
Joined: Tue Mar 07, 2017 5:34 am

Re: Strobe 2 - DAW compatability

Postby froneH » Wed Mar 08, 2017 1:29 pm

Thanks, Steve...


Return to “FX Website Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests