Page 1 of 1

Strobe 2 - DAW compatability

Posted: Tue Mar 07, 2017 5:40 am
by froneH
Can Strobe 2 be used with Mixcraft 7?

Re: Strobe 2 - DAW compatability

Posted: Tue Mar 07, 2017 11:47 am
by purtington
froneH wrote:Can Strobe 2 be used with Mixcraft 7?


Assuming mixcraft 7 supports either vst or AAX/AU plug ins then it should do.
If it doesn't then you should really get rid of it.

Steve

Re: Strobe 2 - DAW compatability

Posted: Wed Mar 08, 2017 1:29 pm
by froneH
Thanks, Steve...