Orca not visible in Logic 9? - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Orca not visible in Logic 9?

Support for the free synth Orca

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

unigroove
Posts: 4
Joined: Fri Aug 28, 2009 9:35 am

Orca not visible in Logic 9?

Postby unigroove » Fri Aug 28, 2009 10:08 am

Hi,

I just installed Orca on my Mac, but unlike Guru logic doesn't seem to recognise the plugin. it simply is not visible in the Audio Units Manager. The vst is also not regocgnised. Any help?


Thanx

Jonathan

unigroove
Posts: 4
Joined: Fri Aug 28, 2009 9:35 am

Postby unigroove » Sat Aug 29, 2009 7:15 am

well, I solved it. I had installed the Mac VST version. Now I installed the AU version which works properly.


Return to “Orca”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests