samplitude Eco problems - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

samplitude Eco problems

Support for BFD Eco Acoustic Drum Module

Moderators: Drew_fx, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

BHooper
Posts: 1
Joined: Fri Dec 30, 2011 10:06 pm

samplitude Eco problems

Postby BHooper » Fri Dec 30, 2011 11:36 pm

I'm trying to use BFD Eco with samplitude music studio 15. I can get Eco to play but when I try to record a track I get nothing. Please Help.

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Wed Jan 18, 2012 3:31 pm

You posted this in the Guru forum, so it got missed, moving.

User avatar
purtington
Posts: 2956
Joined: Wed May 16, 2007 9:37 am
Location: Bristol UK
Contact:

Re: samplitude Eco problems

Postby purtington » Wed Jan 18, 2012 5:29 pm

BHooper wrote:I'm trying to use BFD Eco with samplitude music studio 15. I can get Eco to play but when I try to record a track I get nothing. Please Help.


Do you mean you want to record the audio output of Eco? Are you wanting to bounce your whole
project down to a single stereo file?

Unless you are having CPU or ram issues in your project you really don't need to record Eco's audio output
until you are at the above scenario, IE mixing down your whole project.

Steve
https://soundcloud.com/steve-corr

GA-X58A-UD3R,
Intel i7 930, 2.8Ghz, Overclocked at 3.40Ghz
12GB Corsair DDR3 Ram
WD Caviar Black, 6Gb X 2
+ 500GB SSD drive for BFD Samples
focusrite scarlett 2i4
Windows 10 + windows 7 32bit


Return to “BFD Eco”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests