Forum

FXpansion Forum

restore outputs on preset load

Support for Geist

Moderators: Drew_fx, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

arrangerarranger
Posts: 10
Joined: Thu May 29, 2008 7:32 pm

restore outputs on preset load

Postby arrangerarranger » Mon Feb 01, 2016 8:01 pm

hi guys!

i will try to describe my problem.
i have made my output-configuration in the pad mixer.
after loading a kit all is okay. outputs are not restored.

but after loading of a new preset, the output-configuration is deleted (default=all pads on the master).
but i would like to have my output-configuration always.
(in the preferences menu the option "restore outputs on preset load" i have deactivated)???

what can i do?

thank you very very much for help.

alexander

arrangerarranger
Posts: 10
Joined: Thu May 29, 2008 7:32 pm

Re: restore outputs on preset load

Postby arrangerarranger » Tue Feb 02, 2016 8:39 pm

hello,
please help me.


Return to “Geist”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests