Geist Display way too small - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Geist Display way too small

Support for Geist

Moderators: Drew_fx, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

nikitsu
Posts: 5
Joined: Wed Sep 16, 2015 4:45 pm

Geist Display way too small

Postby nikitsu » Sat Feb 06, 2016 11:53 am

Hey guys
please tell me its possible to enlarge the Geist display,its so small.
How can u do that? If its not possible is there coming an upgrade to this problem?
thanks,greetings
NIk

Kickflip
Posts: 770
Joined: Sat Dec 30, 2006 1:24 pm

Re: Geist Display way too small

Postby Kickflip » Sat Feb 06, 2016 3:11 pm

Geist 2 will have a fully resizable interface :-)
Hackintosh Q6600 : 4Gb DDR2 : OSX Leopard 10.5.8 : Logic 9.1.5 : Mackie Onyx Satellite : UAD1 x 2 : Akai MPD32

Music
http://www.soundcloud.com/kickflip

Circuit Bent Madness
http://www.bogus-noise.co.uk

nikitsu
Posts: 5
Joined: Wed Sep 16, 2015 4:45 pm

Re: Geist Display way too small

Postby nikitsu » Sat Feb 06, 2016 10:38 pm

Thanks for the answer
Ok sounds good , but will there be the possibility to make an upgrade because i just bought Geist 1 this week....
Greets

CakeAlexS
Posts: 402
Joined: Sat Dec 14, 2013 4:46 am

Re: Geist Display way too small

Postby CakeAlexS » Mon Feb 15, 2016 8:37 pm

Zero chance of that. That will take away sales of ver 2.

TalmiK
Posts: 36
Joined: Tue Dec 29, 2015 8:16 pm

Re: Geist Display way too small

Postby TalmiK » Tue Feb 16, 2016 12:28 pm

Yeap you will be able to upgrade to Geist 2, just like every buyer of Geist 1 (I bought it too a couple of weeks ago) and just like it was promoted in the ad I got this morning from FXpansion (for a 60% off Geist 1)
"All Geist users will be eligible for the upgrade price for Geist2 upon its release."
Let's all just be patient !!


Return to “Geist”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest