adjusting channels while tremor is triggered by midi notes? [SOLVED] - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

adjusting channels while tremor is triggered by midi notes? [SOLVED]

Support forum for Tremor

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

bodan
Posts: 9
Joined: Tue Oct 26, 2004 9:25 pm

adjusting channels while tremor is triggered by midi notes? [SOLVED]

Postby bodan » Mon Jan 09, 2012 6:45 pm

hi folks,
first of all great product and thanks for the great offer for geist customers!
i observed a difficulty with tremor when i trigger its sounds by midi.
how can i adjust parameters during playback?
e.g. i have a standard Kick snare Kick snare pattern.
the channel changes from kick to snare to kick to snare and so on...
is there a possibility to keep only one channel up?
cheers
b
Last edited by bodan on Mon Jan 09, 2012 7:02 pm, edited 1 time in total.

User avatar
AshleySmith08
Posts: 2206
Joined: Thu Dec 23, 2004 12:03 pm
Location: www.seattleunderground.co.uk
Contact:

Postby AshleySmith08 » Mon Jan 09, 2012 6:59 pm

You can use the lock button next to the metronome (bottom right) to keep the synth engine in focus.
Engineer/Producer/Musician/Media Content Creator
Website: http://www.seattleunderground.co.uk
CV: https://app.box.com/s/oiulec8q1eyqn2r0s46k
MacPro 12 Core 2x2.4 GHz, 24 GB Ram | MacBook Pro 2.8GHz i7, 16GB Ram
10.8.4/10.10.4, UA Apollo Quad, PT 12.x

bodan
Posts: 9
Joined: Tue Oct 26, 2004 9:25 pm

Postby bodan » Mon Jan 09, 2012 7:01 pm

thanks :oops:
sometimes things are so easy to solve :oops: :oops:
cheers
b

ussforbes
Posts: 2
Joined: Wed Nov 12, 2014 8:04 pm

Re: adjusting channels while tremor is triggered by midi notes? [SOLVED]

Postby ussforbes » Tue Apr 02, 2019 10:41 pm

thank you, that was so amazingly annoying. i was about to scrap the program.


Return to “Tremor”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron