FR's here please!! - Page 5 - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

FR's here please!!

Support forum for Tremor

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

blueNan
Posts: 1
Joined: Fri Jan 31, 2014 4:30 am

Postby blueNan » Thu Feb 06, 2014 11:38 pm

Please, could you highlight the modulations in color RED instead of the same interface blue, or at least display hem bigger?

It would be much easier to see them at a glance, and IMO would not affect the beautiful design, as they are hidden until you press one of the modulation system buttons. Or, you can put an option for this in the configuration menu...

Different colors for different modulations would be a hit also, specially if you can display them bigger.

w1lh
Posts: 1
Joined: Mon Jul 15, 2013 12:47 pm

Postby w1lh » Sat Feb 15, 2014 10:09 pm

- I'd like to be able to mute a single note in a pattern temporarily via Tremor's GUI instead of being forced to do the same thing by twaking a preset with an XML editor.

- More swing patterns, please!

- I wouldn't mind being able to share my presets with other Tremor users...

clairobskur
Posts: 4
Joined: Thu Jul 19, 2012 6:42 pm

Note information on noise tone

Postby clairobskur » Tue Feb 18, 2014 12:26 am

Like on the osc pitch ...
Beside hertz also notes.

dcrovetto
Posts: 1
Joined: Wed Dec 18, 2013 1:32 am

Morph to Sine Wave

Postby dcrovetto » Fri Feb 21, 2014 12:49 am

I'm glad to see that some users already have requested the ability to choose sine wave in the main oscillator and also change the way modulation amount is adjusted, so far I have to select 'source' every time after assigning mods to avoid changing parameters by mistake.

clairobskur
Posts: 4
Joined: Thu Jul 19, 2012 6:42 pm

LFO's

Postby clairobskur » Fri Feb 28, 2014 11:26 am

A switch to be able to set the synth lfo's to retrigger with each step or synced to the start of the sequencer.

Now it retriggers with each step. The 64 bar setting seems pretty useless this way.

clairobskur
Posts: 4
Joined: Thu Jul 19, 2012 6:42 pm

Postby clairobskur » Fri Feb 28, 2014 11:28 am

tumppi76 wrote:- I'd like to be able to mute a single note in a pattern temporarily via Tremor's GUI instead of being forced to do the same thing by twaking a preset with an XML editor.

- More swing patterns, please!

- I wouldn't mind being able to share my presets with other Tremor users...


You can make your own swing patterns. Just open the files in notepad and edit them.

clairobskur
Posts: 4
Joined: Thu Jul 19, 2012 6:42 pm

Graphs

Postby clairobskur » Fri Feb 28, 2014 12:15 pm

Set length of graph patterns

JugJug1978
Posts: 8
Joined: Fri Dec 30, 2011 6:03 pm

Postby JugJug1978 » Sat Mar 08, 2014 11:36 am

You can make your own swing patterns. Just open the files in notepad and edit them.


Great! I knew it was possible somehow, but could never find out....This opens a whole new way of working for me! Thanks!

christianwalter
Posts: 1
Joined: Fri Dec 16, 2011 6:07 pm

Postby christianwalter » Sat Oct 11, 2014 9:10 am

....::::My little wishlist::::....

1. i´d would be very nice to use waveforms/samples in the oscillator section.

2. Mousewheel function on every parameter.

3. Drag´n drop modulation to parameter´s

:D

Bart Leblans
Posts: 4
Joined: Tue Nov 18, 2014 6:59 pm

Postby Bart Leblans » Fri Nov 21, 2014 7:09 pm

- MIDI pattern drag&drop
- MIDI mapping

Verda Lumo
Posts: 30
Joined: Tue Mar 04, 2014 8:12 am

Postby Verda Lumo » Mon Jul 13, 2015 8:41 am

Please, add additional wave in the main generators, primarily sinusoid. Its presence in the sub OSC insufficient.

User avatar
samirabia11@gmail.com
Posts: 31
Joined: Wed Jan 11, 2012 2:32 am

Phase Reset

Postby samirabia11@gmail.com » Tue Oct 20, 2015 6:56 pm

It would be great to have phase reset on oscillators, if there already is the option I haven't found it. Especially important for kicks!

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Wed Oct 21, 2015 2:02 pm

Sami - they already do!

User avatar
samirabia11@gmail.com
Posts: 31
Joined: Wed Jan 11, 2012 2:32 am

Postby samirabia11@gmail.com » Wed Oct 21, 2015 6:05 pm

Rory_FX wrote:Sami - they already do!


Oh great. Could you help me find it? I couldn't find the word "Phase reset" in the manual or a useful result under "phase". IIRC.

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Wed Oct 21, 2015 6:07 pm

There's no option, it just does it. Are you finding otherwise?


Return to “Tremor”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests