mute / unmute engines remotely? - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

mute / unmute engines remotely?

Support forum for Tremor

Moderators: Drew_BFDTeam, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

otalgia99
Posts: 36
Joined: Mon Oct 05, 2009 11:25 pm

mute / unmute engines remotely?

Postby otalgia99 » Sun Feb 05, 2017 5:47 pm

greetings

i know that engines (and patterns) can be triggered by incoming MIDI note values.

is there a way to map control of engine mute & solo?

thanks!
O99
mac pro 8-core early '08 || 14 Gb RAM || DP 9 || MOTU 896 mkIII || Euphonix MC || BFD3; Maul; DCAM: SySq, Dynam; Tremor || Machfive 3

otalgia99
Posts: 36
Joined: Mon Oct 05, 2009 11:25 pm

Re: mute / unmute engines remotely?

Postby otalgia99 » Thu Feb 09, 2017 10:44 pm

updating this question: re-reading the manual, i learned that there are two distinct ways to execute a "mute" result: one is to mute pattern parts, the other (of which i wasn't aware til now) is a mute function on each engine in its mixer channel.

the first does not seem to be mappable, but the latter clearly can be.
mac pro 8-core early '08 || 14 Gb RAM || DP 9 || MOTU 896 mkIII || Euphonix MC || BFD3; Maul; DCAM: SySq, Dynam; Tremor || Machfive 3


Return to “Tremor”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests