struggling with sidechain in logic. PLEASE need to know whether is a bug or something I can solve with the actual release - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

struggling with sidechain in logic. PLEASE need to know whether is a bug or something I can solve with the actual release

Support forum for Etch VST/AU/RTAS

Moderators: Drew_fx, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

User avatar
etto
Posts: 50
Joined: Tue Dec 07, 2010 10:07 pm

struggling with sidechain in logic. PLEASE need to know whether is a bug or something I can solve with the actual release

Postby etto » Sat Jun 08, 2013 11:26 pm

Hello guys,
I'm having strange behaviours enabling sidechain on a mono track in logic, midi or audio doesn't matter.
When choosing a bus from the sidechain menu I see the signal on the right channel main meter (I shouldnt..); even more strangely if I enable the SC high pass filter the complete sidechain signal is superimposed on original track's signal both in level meter and in audio playback (and it's not high passed).
On a stereo track it works as expected.
Can you reproduce this? I installed the last update but nothing changed.
IMac 27" 2.8GHz 16GB ram Mavericks
MacBookPro 15" 2.2GHz Duo 3GB ram Snow leopard
PowerMac G5 Dual 2.3GHz 2.5GB ram Leopard

http://soundcloud.com/edc-4
http://www.youtube.com/playlist?list=PLC4289A53FE3A4807

User avatar
etto
Posts: 50
Joined: Tue Dec 07, 2010 10:07 pm

Postby etto » Sat Jul 20, 2013 7:55 pm

bump

is there anybody reading the etch forum?
IMac 27" 2.8GHz 16GB ram Mavericks

MacBookPro 15" 2.2GHz Duo 3GB ram Snow leopard

PowerMac G5 Dual 2.3GHz 2.5GB ram Leopard



http://soundcloud.com/edc-4

http://www.youtube.com/playlist?list=PLC4289A53FE3A4807


Return to “Etch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest