secondary side-chain input in Etch - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

secondary side-chain input in Etch

Support forum for Etch VST/AU/RTAS

Moderators: Drew_fx, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

AdamS
Posts: 2
Joined: Mon Aug 09, 2010 6:37 pm

secondary side-chain input in Etch

Postby AdamS » Sun Dec 14, 2014 11:15 am

When using Etch is it possible to access the side-chain input when using Cubase 6? In the manual it says that the side-chain input is host dependent. The side chain input is the plugin's input 3-4. I can't find anything in Cubase manual about the implementation of multi-input plugins. Does anyone have Cubase 6 and is able to use the sidechain input in Etch?

User avatar
jmcecil
Posts: 371
Joined: Mon Sep 13, 2004 3:38 pm

Postby jmcecil » Wed Dec 17, 2014 3:50 pm

Side Chain in Cubase is crappy. You have to use a Quadra channel. There's plenty of videos on youtube showing how to set up sidechain in Cubase.
What happens at [current location] stays at [current location].


Return to “Etch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest