Sequencers- Return to zero - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Sequencers- Return to zero

Support for Bloom

Moderator: SKoT_FX

adoc2
Posts: 10
Joined: Tue Jun 07, 2005 2:12 pm

Sequencers- Return to zero

Postby adoc2 » Tue Mar 05, 2013 7:35 am

Hi
Great plugin- one issue though.
When running in Cubase 7.02- if starting from Zero (1.1.1.0) the Sequencers in Bloom reset to different steps.
Seq 1 restarts at step 7
Seq 2 starts at Step 6
Seq 3 starts at step 7

Is this intended behaviour?

adoc2

Drew_BFDTeam
Posts: 3880
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Postby Drew_BFDTeam » Wed Mar 06, 2013 10:57 am

Thanks for the report. We'll fix this as soon as we can.

Deepbass
Posts: 56
Joined: Wed Feb 02, 2011 9:45 am

Postby Deepbass » Wed Mar 06, 2013 5:39 pm

If you send MIDI notes to Bloom then the sequencers can be restarted as a workaround. Note 0 (=C-2) is seq1, note 1 (=C-2#) is seq2 and note 2 is seq3. Works in Cubase 6 (Windows 7).


Return to “Bloom”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest