BFD Serial number - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

BFD Serial number

Support for BFD Premium Acoustic Drum Module

Moderators: Drew_BFDTeam, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Moderators

Archie
Posts: 1
Joined: Thu Jul 26, 2007 12:38 pm

BFD Serial number

Postby Archie » Fri Mar 11, 2011 3:26 am

I've just installed BFD ver 1.5 onto a new computer. (Trying to get it to work with Pro Tools MBox with version 8.0) It keeps asking me for a serial number even when it says I've successfully registered. Any help would be appreciated. Thanks

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Mon Mar 14, 2011 4:44 pm

Hi,

When you say registered, do you mean on the website or do you mean authorized in BFD itself?

cgray4
Posts: 1
Joined: Wed Nov 10, 2004 11:51 pm

Postby cgray4 » Wed Mar 16, 2011 1:57 pm

I am also having the same issue under Pro Tools 9 and BFD 1.5 (1.5.50.1). When I enter my registration information (on the BFD screen w/in Pro Tools) the application tells me that I have successfully registered. Then when I attempt to load a kit (or change any parameter really), the application prompts me to enter my registration information again. The serial number is populated but the Name field is blank. I enter my name and get another successful registration window....but the loop continues. I don't have this issue when running BFD in stand-alone or as a vst (it works in Reaper). It would seem to be an RTAS only issue. Any help would be greatly appreciated. Thanks!


Return to “BFD”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests