BFD Jazz Noir - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

BFD Jazz Noir

Support for BFD Expansion Packs and Convertors

Moderators: Drew_BFDTeam, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

hautseaufdiepauke
Posts: 24
Joined: Sun Mar 02, 2014 11:45 am

BFD Jazz Noir

Postby hautseaufdiepauke » Fri Aug 02, 2019 2:33 pm

Hi,

just bought BFD Jazz Noir, but wondering why there is no preset and even no kit shown to select. Anyone else this problem?
And if you can see it, how is it named? Did a search for camco, but nothin found.

thx

hautseaufdiepauke
Posts: 24
Joined: Sun Mar 02, 2014 11:45 am

Re: BFD Jazz Noir

Postby hautseaufdiepauke » Fri Aug 02, 2019 2:57 pm

P.S.
Just did a search on the file system. The presets are at the right place and also the kits, but don't show up in BFD3.
Also new scan doesn't change this.
Kit:
Camco Aristocrat '62.bfd3kit
Camco Aristocrat '62 (Brushes).bfd3kit
Presets:
That's Tight.bfd3
Sweepin' Brushes.bfd3
Funky like Clyde.bfd3
Camco Aristocrat '62.bfd3
Camco Aristocrat '62 (Brushes).bfd3

hautseaufdiepauke
Posts: 24
Joined: Sun Mar 02, 2014 11:45 am

Re: BFD Jazz Noir

Postby hautseaufdiepauke » Fri Aug 02, 2019 3:07 pm

P.P.S.
ok showing up now, after deleting all content paths, rescan all again and than scan "Macintosh HD⁩ ▸ ⁨Library⁩ ▸ ⁨Application Support⁩ ▸ ⁨FXpansion⁩ ▸ ⁨BFD3⁩" folder manually also. Than they show up.


Return to “BFD Expansion Packs & Convertors”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests