Geist 2 Pads Won't Play - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Geist 2 Pads Won't Play

User and tech support forum for Geist 2.

Moderator: Moderators

laughingboy9000
Posts: 1
Joined: Wed Dec 14, 2016 9:44 am

Geist 2 Pads Won't Play

Postby laughingboy9000 » Fri Feb 08, 2019 1:54 am

Hi,

I feel like an idiot posting this but all of a sudden my controller keyboard won't trigger the pads in the Geist 2 plugin in Logic Pro X

The pads play with a mouse and the tracks with midi notes and Geist also play but when I attempt to trigger an individual pad from C1 onwards with my controller keyboard, nada happens.

I'm sure it's something simple but after an hour I give up - Any help is appreciated

:)

Kickflip
Posts: 791
Joined: Sat Dec 30, 2006 1:24 pm

Re: Geist 2 Pads Won't Play

Postby Kickflip » Fri Feb 08, 2019 4:10 am

You on the right MIDI channel on your keyboard and in Logic? Maybe you accidentally changed one of them.

Also trying loading an older project to confirm if it's the hardware or Logic.
Hackintosh Q6600 : 4Gb DDR2 : OSX Leopard 10.5.8 : Logic 9.1.5 : Mackie Onyx Satellite : UAD1 x 2 : Akai MPD32

Music
http://www.soundcloud.com/kickflip

Circuit Bent Madness
http://www.bogus-noise.co.uk


Return to “Geist2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest