GUI sizing nightmare. - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

GUI sizing nightmare.

User and tech support forum for Geist 2.

Moderator: Moderators

matt noble
Posts: 1
Joined: Wed May 02, 2018 5:17 pm

GUI sizing nightmare.

Postby matt noble » Sun Dec 02, 2018 2:35 am

Hi everybody,

I just got a new computer and am installing all the software. However, when I installed Geist 2, it completely filled the screen of my laptop. I accidentally hit 300% size for the UI, and now nothing I do can change it. It won't size by the corner or sides. I can't reach the "tools" button to change the UI in preferences because the Tools button is behind the Engines (the whole GUI mushed together so buttons are on top if each other).

My screen is 1920x1080. Computer is brand new.

I've tried to resize in the standalone, but nothing I do can uncover the "tools" button.

Any help would be appreciated. Geist is currently unusable for me.

Thanks,

Matt

redlegoman
Posts: 1
Joined: Thu Feb 22, 2018 3:19 pm

Re: GUI sizing nightmare.

Postby redlegoman » Sun Dec 02, 2018 4:44 pm

You should be able to open the Geist2 standalone app outside your DAW and resize it there, quit, then when you add it back to your DAW it should be the size you chose from the standalone app. It took me ages to work this out when I changed my monitor


Return to “Geist2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests